19.07.2021
Полагање пријемног испита за упис на Медицински факултет ВМА у школској 2021./2022. години у својству кадета у другом уписном року

ОБАВЕШТАВАЈУ се кандидати који су успешно прошли први део селекције (тестирање код психолога-ХЕДОНИКА и систематски преглед – види листу) за упис на Медицински факултет ВМА  да ће се ПРИЈЕМНИ ИСПИТ У ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ из Хемије и Биологије за попуну преосталих места (тренутно 8)  реализовати 04.08.2021. године у времену од 12.00 – 15.00 и згради Војномедицинске академије. Кандидати су дужни да наведеног дана на Војномедицинској академији  (испред улаза за посете-централни хол) буду најкасније до 11.00 часова и да са собом понесу документа за личну идентификацију (лична карта или пасош), прибор за писање и калкулатор са основним операцијама као и СПОРТСКУ ОПРЕМУ јер ће се истог дана од 16.30 до 18.00 реализовати физичка провера за првих 12 кандидата са ранг листе. Кандидати су обавезни да свој долазак на пријемни испит и физичку проверу потврде на контакт телефоне (11/3609-433 и 064/887-4441).
 
ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС НА МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ ВМА У ШКОЛСКОЈ 2021./2022. години

У СВОЈСТВУ САМОФИНАНСИРАЈУЋИХ СТУДЕНАТА
 
Пријемни испит из Хемије и Биологије реализоваће се 04.08.2021. године у времену од 12.00 – 15.00 и згради Војномедицинске академије. Кандидати су дужни да наведеног дана на Војномедицинској академији  (испред улаза за посете-централни хол) буду најкасније до 11.00 часова и да са собом понесу документа за личну идентификацију (лична карта или пасош), прибор за писање, калкулатор са основним операцијама и одећа да буде по кодексу за реномирану здравствену и високошколску установу.
Кандидати који полажу пријемни за пријем у својству кадета могу да се пријаве и за самофинансирајуће студенте са обавезом да уплате накнаду за полагање пријемног испита а на основу расписаног конкурса за самофинансирајуће студенте.
ФАКУЛТЕТ
Историјат
Циљ школовања
Универзитет одбране
Организација
Самоевалуација
Акредитација
Документа
ДЕЛАТНОСТИ
Образовна
Научно - истраживачка
Здравствена
Издавачка
СТУДИЈЕ
Основне струковне
Интегрисане академске
Специјалистичке
Докторске
Здравствена струка и ужа специјализација
Програми усавршавања
НАСТАВНИЦИ И САРАДНИЦИ
Наставници
Сарадници
Избор наставника и сарадника
УПИС
Интегрисане академске студије
Специјалистичке студије
Докторске
Здравствена струка и ужа специјализација
Програми усавршавања
Архива
КАДЕТИ
Организација
Живот и рад
Кадетски парламент
Огласна табла
МЕДИЈИ
Фото галерија
Видео
Новински чланци
Актуелности
КОНТАКТ
Деканат
Продекани
Студентска служба
ИНФОРМАТОР О РАДУ