09.09.2021
Додела диплома кадетима 7. класе Медицинског факлутета ВМА

 
Ректор Универзитета одбране генерал-потпуковник др Горан Радовановић честитао је докторима медицине, почетак докторске и војничке каријере и истакао значај данашњег чина за кадете Медицинског факултета ВМА и све запослене на факултету, јер систем одбране може да рачуна на нову генерацију доктора медицине, који су се у протеклом периоду школовања спремали за веома тежак и одговоран посао.

Одајући признање за уложени труд и рад током школовања ректор Универзитета одбране је пожелео срећу и успех младим докторима медицине и изразио очекивање да ће се врло брзо вратити под окриље Медицинског факултета ВМА, еминентне установе у систему војног образовања, ради специјализације и даљег образовања током каријере. Посебно се захвалио родитељима и породицима промовисаних доктора због подршке коју су имали у њима.

Декан Медицинског факултета ВМА, проф. др пуковник Тихомир Илић је честитао будућим колегама на постигнутом одличном успеху са просечном оценом 9,42.


Прва у класи доктор медицине Станојковић Тијана, са просечном оценом 9,96 захвалила се професорима Медицинског факултета ВМА, који су им усадили љубав и интелектуалну радозналост према медицини и истакла да ће она и њене колеге својим радом и односом према обавезама у будућности на најбољи начин промовисати углед и значај Медицинског факултета ВМА.

Традиционално седми пут првом у рангу уручена је награда "Стеван Шефер". Уметничку слику је уручила академски сликар мр Слободанка Ракић-Шефер.


Свечаности доделе диплома присуствовали су начелник Војномедицинске академије пуковник проф. др Мирослав Вукосављевић, заступник начелника управе за Војно здравство пуковник Радивоје Анђелковић, проректор Универзитета одбране пуковник проф. др Бобан Ђоровић, представници Војне академије пуковник проф. др Миленко Андрић и командант бригаде пуковник Иван Орбовић,  као и професори Медицинског факултета.
ФАКУЛТЕТ
Историјат
Циљ школовања
Универзитет одбране
Организација
Самоевалуација
Акредитација
Документа
ДЕЛАТНОСТИ
Образовна
Научно - истраживачка
Здравствена
Издавачка
СТУДИЈЕ
Основне струковне
Интегрисане академске
Специјалистичке
Докторске
Здравствена струка и ужа специјализација
Програми усавршавања
НАСТАВНИЦИ И САРАДНИЦИ
Наставници
Сарадници
Избор наставника и сарадника
УПИС
Интегрисане академске студије
Специјалистичке студије
Докторске
Здравствена струка и ужа специјализација
Програми усавршавања
Архива
КАДЕТИ
Организација
Живот и рад
Кадетски парламент
Огласна табла
МЕДИЈИ
Фото галерија
Видео
Новински чланци
Актуелности
КОНТАКТ
Деканат
Продекани
Студентска служба
ИНФОРМАТОР О РАДУ